spouwmuurisloatie hoe en wat

Muur isolatie hoe en wat

Als u uw verwarmingsrekeningen wilt verlagen, uw CO2 -emissies wilt knippen en vocht kunt voorkomen, kunt u overwegen om de muurisolatie van de holte in uw huis te installeren. Deze optie is echter niet voor angsthazen. Het proces van het installeren van spouwmuurisolatie is rommelig en u moet gaten in uw buitenmuur boren. Zorg ervoor dat u het de eerste keer doet om de rommel te voorkomen.

Spouwmuur isolatie is een fit-and-forget optie

Spouwmuurisolatie is een efficiënte, fit-and-forget oplossing die u helpt te besparen op verwarmingskosten. Om de effectiviteit van dit systeem te handhaven, moet u echter de ventilatie verbeteren en uw eigendom onderhouden. Hoewel u zich misschien geen zorgen hoeft te maken over dergelijke problemen als u uw huis al hebt geïsoleerd, is het nog steeds een goed idee om het door een expert te laten controleren om ervoor te zorgen dat deze correct is geïnstalleerd.

Spouwmuurisolatie is een van de meest effectieve manieren om de isolatiecapaciteit van uw huis te vergroten. Het wordt meestal geïnstalleerd tussen de binnenkant en de buitenmuren. Hoewel de initiële investering hoog kan zijn, worden de resultaten van deze installatie snel gerealiseerd. In gematigde klimaten kunnen de voordelen van spouwmuurisolatie zichzelf binnen drie tot vijf jaar betalen. De werkelijke besparingen zijn echter afhankelijk van uw huidige verwarmingsmethoden en uw huidige energierekeningen.

Het vermindert verwarmingsrekeningen

Spouwmuurisolatie is een uitstekende manier om de kosten voor het verwarmen van uw huis te verlagen. Dit type isolatie is een geweldige manier om warm te blijven in de winter en uw verwarmingskosten in de zomer laag te houden. Het kan worden geïnstalleerd in bestaande of nieuw gebouwde huizen en zal uw verwarmingsrekeningen met maximaal een derde verlaagden. Het kan echter kostbaar zijn om te installeren, dus het is de moeite waard om prijzen en diensten te vergelijken voordat je een aannemer kiest.

Spouwmuurisolatie is een uitstekende manier om uw verwarmingsrekeningen te verlagen en uw CO2 -voetafdruk te verminderen, waardoor het een verstandige investering is voor elk huishouden. Dit type isolatie helpt ook om te voorkomen dat warmte ontsnapt aan een kamer tijdens koud weer, waardoor uw verwarmingsrekeningen kunnen stijgen. Omdat de isolatie het interieur warm houdt, voorkomt het ook dat hete lucht ontsnapt en laat warme lucht in blijven. De voordelen van spouwmuurisolatie zijn het prijskaartje zeker waard. Naast het verlagen van de energiekosten, kan de isolatie van de holtewand de waarde van uw huis verhogen, waardoor het op de lange termijn een waardevol bezit is.

Het vermindert de CO2 -uitstoot

Als u een huiseigenaar bent die uw energierekeningen wil verlagen en uw CO2 -voetafdruk wil verminderen, is de isolatie van de muur van de holte een geweldige manier om te gaan. Een typische installatiekosten kost ongeveer PS500 en zou zichzelf binnen vijf jaar moeten betalen. Het kan ook helpen de koolstofemissies te verminderen met maximaal 750 kilogram per jaar. De energiebesparing geassocieerd met spouwmuurisolatie alleen zijn voldoende om 1,4 miljoen huizen te verwarmen. Bovendien zijn er subsidies beschikbaar om huiseigenaren te helpen met de isolatie -kosten.

Spouwmuurisolatie kan de gemiddelde energierekening met 15%verminderen. Volgens de Energy Savings Trust vertaalt dit zich in een terugverdientijd van slechts vijf jaar. Het draagt ook bij aan een lagere koolstofvoetafdruk, waardoor CO2 -uitstoot met ongeveer 680 kg per jaar wordt verminderd. Dit is gelijk aan het planten van 11 bomen.

Het voorkomt vochtig

Spouwmuurisolatie is belangrijk voor de bescherming van uw huis. Het EPS -materiaal in de holte bevat kleine polystyreenballen die helpen voorkomen dat vocht doordringt. Deze ballen absorberen geen vocht, dus elk vocht dat in de holte komt, loopt rond de bovenbal en alle ballen eronder. Dit zal dan naar de bodem van de holte leiden en mogelijk de binnenrand bereiken. Als water in de holte komt, begint de isolatie te zakken.

Sommige soorten eigenschappen zijn echter niet geschikt voor muurisolatie van holte. Huizen in gebieden waar regen en wind overheersend zijn, zijn bijvoorbeeld geen goede kandidaten. Londen is echter meestal droog en kan een goede kandidaat zijn voor muurisolatie van holte.

Het voorkomt schimmel

Als u zich zorgen maakt dat uw spouwmuurisolatie uw huis niet warm houdt en schimmelgroei voorkomt, bent u niet alleen. Honderdduizenden huiseigenaren hebben problemen gehad met dit product en hebben herstelwerk nodig. Dit kan variëren van volledige extractie tot reparaties en vervanging. Als u geen actie onderneemt om deze problemen aan te pakken, loopt u het risico uw huis en uw gezondheid te beschadigen.

Ten eerste moet u ervoor zorgen dat uw huizenwanden weerbestendig zijn. Door dit te doen, voorkomt u dat water naar binnen gaat en vermindert uw verwarmingsrekening. Vergeet niet om aandacht te besteden aan de buitenmuren van uw huis. Een goede tuin zal helpen de buitengrond weg te houden van het metselwerk, dus er zijn minder kansen op vochtige problemen die zich ontwikkelen.

Scroll naar boven