mooie wanddecoraties

Mooie wanddecoraties voor in huis

Je kunt prachtige wanddecoraties in je huis toevoegen met een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen. Kies uit minimalisme, kunstwerken, opslaghaken of cementtegels. De keuze van uw muurdecor moet overeenkomen met de stijl van de rest van uw kamer. Door het juiste decor voor uw ruimte te kiezen, kunt u uw huis ernamelijk en aantrekkelijker maken.

Minimalisme

Minimalisme is een stijl van decoratie die de nadruk legt op eenvoud en natuurlijke kenmerken van de ruimte. Om een minimalistisch effect in uw huis te bereiken, moet u zich concentreren op een lichtgekleurd decor, zoals bleke pastelkleuren en blanken, en gedurfde statement-stukken vermijden. Meng en match in plaats daarvan warme en koele tinten, en meng pasteltinten met meer levendige kleuren. Probeer bovendien meer organische details in de kamer op te nemen, zoals levend groen en verse bloemen. Ze zullen helderheid aan de ruimte toevoegen zonder de totale minimalistische esthetiek weg te nemen.

Cementtegels

Cementtegels zijn een zeer uniek type vloeren en wanddecoratie. Dit type tegel heeft een unieke textuur en patroon. Cementtegels zijn een geweldige optie voor buitenvloeren omdat ze slipbestendig zijn. U kunt deze tegels ook gebruiken in uw keukenbacksplash.

Canvas Wall Art is een veelzijdig medium voor het weergeven van verschillende dingen. Een panoramische canvasafdruk kan bijvoorbeeld boven de bank in de woonkamer of het bed in de slaapkamer worden geplaatst. Een andere geweldige manier om Canvas Wall Art te gebruiken, is door een galerijwand te maken met behulp van foto’s en prints. U kunt ook de afbeeldingen omlijsten om een professionele look te maken. Canvas Wall Art is ook een goedkope manier om wat extra decor aan uw huis toe te voegen.

Peacock Outdoor Wall Decoratie

Deze handgemaakte pauwenmuurdecoratie is een opvallende keuze voor het buitenleven of de binnenshuis. De geschilderde pauw meet 24 centimeter breed en is gemaakt van gerecyclede stalen drums. Pauwen worden geleverd met verschillende accessoires, waaronder bloemen, boomtakken en openlucht beestjes. Dit decoratieve stuk is gemakkelijk te hangen met pin-head nagels en moet twee keer per jaar worden beschermd door een duidelijke lakcoating.

Scroll naar boven